Home Заведения, магазини и услуги Ресторант "Национал" ("При Брато")
Ресторант "Национал" ("При Брато") ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 18 Ноември 2011 17:15

  


Ресторант "Национал", едно истинско изкушение намиращо се в Градът на греха - Студентски град. Заведението разполага с 150 места на закрито и лятна градина с 80 места, разположени в една отлична обстановка, съчетана с много уют, топлина и комфорт. За всички Ваши потребности ние сме избрали екип от професионалисти, които да задоволят най-специалните Ви очаквания.
Предлагаме Ви една кулинарна приказка от вкусни ястия подбрани и подготвени от майстор готвачите, гарнирана с добре охладени и доказани алкохолни и безалкохолни напитки наляти от нашите топ бармани, сервирани с топлина и усмивка, и много настроение от великолепните сервитьори, и към целия този букет от удоволствия за Вашето добро настроение петък и събота(а и за всеки Ваш личен и професионален празник) уникалните музикални партита на DJ-я на Студентски град - DJ Marty.
Ресторант "Национал" разполага и с паркинг, който осигурява при престоя Ви, спокойствието на Вашия автомобил. За всички футболни запалянковци предлагаме четири големи плазмени телевизора с цифровата телевизия на Булсатком с възможност за проследяване на всички футболни първенства.
Заведението е подходящо за организиране за лични и фирмени партита, за които ние ще Ви предложим нашите страхотни оферти.


  

  Ако сте идвали, значи знаете защо се връщате и си лягате всяка нощ усмихнати, ако не сте, елате и вижте защо го правят другите.........Ресторант "Национал"...........!Адрес:

София, Студентски град, до бл. 42, вх. А

Телефон: 0878 80 00 15, 0895 46 25 14, 088 33 44 533


  

  

Последно променен на Сряда, 02 Януари 2013 14:14
 

WWW.POCHIVKA.ORG